Goedwerkende cv-ketels vanuit Epe

Heet water uit de kraan en radiatoren die ’s winters opwarmen: het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Tot de geiser, boiler of cv-ketel er plots mee stopt, wat doe je dan? Goed onderhoud aan de ketel voorkomt dat u voor vervelende verrassingen komt te staan. Laat daarom uw onderhoud, reparaties en eventuele vervangingen uitvoeren door de warmtespecialist van Installatiebedrijf Woutersen uit Epe.

Meer weten? Neem contact op

Reparatie en onderhoud

Wilt u met een gerust hart de winter ingaan? Laat uw cv-ketel, geiser of boiler dan ieder najaar controleren en repareren door Installatiebedrijf Woutersen. Het is makkelijk om te vergeten dat een goedwerkende cv-ketel regelmatig een onderhoudsbeurt nodig heeft. We zijn bekend met alle grote merken installaties en hebben verschillende onderdelen op voorraad. Daarnaast houden we de markt goed in de gaten, er is de afgelopen jaren veel veranderd op het gebied van cv-ketels. 

Een cv-ketel gaat meestal lang mee, maar kan natuurlijk ook kapotgaan. Wij helpen u met al uw problemen en zijn spoedig aanwezig voor een reparatie. Zo kunnen we veelvoorkomende storingen en slijtages eenvoudig ter plekke verhelpen. U hoeft dus niet in de kou te zitten. Is de cv-ketel aan vervanging toe? Dan levert en plaatst Installatiebedrijf Woutersen een vervangend exemplaar naar uw keuze.

Een nieuwe cv-ketel of sfeerhaard

Installatiebedrijf Woutersen levert en plaatst nieuwe cv-ketels van onder meer Remeha. Niet alleen omdat deze ketels jarenlang voor warmte zorgen, maar ook omdat ze relatief weinig onderhoud nodig hebben. Daarmee bent u verzekerd van warmte wanneer u dat wilt. 

Wilt u uw woning verfraaien met een sfeerhaard? Installatiebedrijf Woutersen plaatst gevelkachels, terrashaarden, gaskachels en houthaarden.