Al het denkbare installatie- en dakwerk in Epe

Een nieuwe keuken of badkamer uitgezocht? Dat betekent vaak dat er meer moet gebeuren dan het ophangen van nieuwe kasten. Installatiebedrijf Woutersen uit Epe verzorgt al het installatiewerk. We maken aan- en afvoerleidingen voor water en gas passend, plaatsen sanitair en verzorgen de installatie van elektra.

NEEM CONTACT OP MET INSTALLATIEBEDRIJF WOUTERSEN

Waterleidingen

Moeten er waterleidingen verlengd of verlegd worden? Wilt u dat er in de tuin een buitenkraantje aangelegd wordt, of is er een waterleiding beschadigd? Installatiebedrijf Woutersen verlegt, verlengt, repareert en installeert waterleidingen in de regio.

Gasleidingen

Beschadigingen aan gasleidingen zijn niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. Laat daarom de gasleidingen in uw woning controleren door Installatiebedrijf Woutersen. Ook wanneer er gasleidingen aangelegd of verlegd moeten worden, staan we voor u klaar.

Sanitair

Met nieuw sanitair krijgt uw badkamer of toilet in een handomdraai weer een frisse uitstraling. Vervang bijvoorbeeld een staand toilet voor een zwevend toilet; dat is ook nog eens makkelijker schoonmaken.

Riolering

Douchewater dat niet wegloopt of een wc die niet doorspoelt: het zijn typische problemen waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Installatiebedrijf Woutersen laat u niet in de stank zitten. We zijn 24/7 bereikbaar voor noodreparaties aan de riolering en afvoer. Bel 06-53 39 17 20.

Elektra

Installatiebedrijf Woutersen verzorgt de volledige aanleg en installatie van datanetwerken, telefooncentrales en elektra. Wilt u verzekerd zijn van een veilige installatie? Neem dan contact op.

Dakwerk

Voorkom daklekkages door de dakbedekking regelmatig te laten controleren. We onderhouden en repareren bitumineuze daken,    EPDM-daken en pannendaken. Daarnaast verzorgen we lood-, zink- en koperwerk aan goten en daken.